BAJU PENGANTIN MAK ANDAM

Novel Dari Areila Sahimi

APA KATA HEROIN?


"Zain, sekeras-keras aku, rock-rock kapak aku, seselamba mana pun aku Zain, aku masih seorang perempuan. Yang tahu rasa malu bila tiba part nak luahkan isi hati." ~Aleeya~

APA KATA HERO?


"Biarpun dia serabut, dia kusut, dia jiwa kacau, dia suka teh tarik mamak sekalipun, pada aku dia tetap teristimewa." ~Zain~

Dedikasi Teristimewa

Apa yang boleh diluahkan disini melainkan sekalung ucapan terima kasih buat mereka ini semua:-

Mak Abah yang sentiasa berdoa untuk anak mereka ni. Anis fatiha yang rela hati meminjamkan lad-top untuk kakaknya berkarya. Jika tidak, tak mungkin cerita ini dapat disiapkan. Suzana julia yang begitu setia menjadi 'tukang kritik' setiap kali aku menyudahkan setiap bab. Dia pembakar semangat dan pengkritik yang hebat. Rakan serumah (iwa, Anis, Aeida) yang begitu tabah melayan setiap kerenah dan fantasi gila-gila aku. Member-member kemceng yang tolong promo blog aku. Yong Noor yang tiba-tiba hadir di dalam hidup aku, lalu meniupkan semangat untuk aku terus berkarya.

Blog Penulisan2u yang menjadi medan pertama tempat 'akubintangbiasa' menumpang sedikit ruang untuk memasukkan karya picisannya. Warga kaki novel yang sudi memberi ruang, membuka peluang untuk orang baru ini merangkak dan mula menapak satu per satu. Tentu sekali paling istimewa untuk semua pembaca yang sudi mengunjungi blog dan memberi kritikan membina di sana. Koranglah sumber inspirasiku...

Salam Sayang...
ariela a.k.a akubintangbiasa

4 comments:

  1. secret said...
     

    ehhhhhh..........housemate kamo same mcm dalam novel laa......ntah areila @ aleeya adalah org yang same......hebat......novel terbaik

  2. ein ucuk said...
     

    asenye ariela@aleeya ie sti owng yg same..cite dy mmg btol4 besh..tahniah kepada ariela sahimi

  3. rhuzzanna@gmail.com said...
     

    hahah dah lama tak baca buku sampai nak ke subuh ..haru tido 2jam lepas tu bangun anak nak ke sekolah laak....novel yg santai...best tgelak sorang akak dibuatnya...teruskan menulis lagi k....5 star novel....tak sabar nak tunggu ur nxt novel....

    kamu ioph mali yaaa ...akak jb latang..hahhaha

  4. ella/ratubintang said...
     

    Best la novel nie tp sy cari kat popular x ada la...

Post a Comment